60 sekunnin pikaesittely

Näin Liidit.fi toimii

Liidit

Liidit ovat palvelun ydin. Liidit.fi:ssä julkaistaan sekä Julkiset Hankintailmoitukset että yksityisten yrityksien, yhdistyksien ja asunto-osakeyhtiöiden Ostokone-ilmoitukset.

Liidivahti

Vahti on väsymätön liidien saalistaja. Se ilmoittaa heti kun jotain kiinnostavaa löytyy. Saat tiedon hakusanoihin ja/tai toimialoihin täsmäävästä liidistä sähköpostiisi.

Kauppakone

Hallitse liidejäsi Kauppakoneen avulla. Kauppakone on täsmätyökalu myyjälle, joka auttaa tekemään lisää kauppaa helpommalla. Lisää kaikki liidisi sinne ja pysyt aina kärryillä siitä, missä vaiheessa kaupat ovat ja mikä on seuraava tarvittava toimenpide.

Ostokone

Ostokoneella hallitset hankintoja ja tarjouspyyntöjä. Voit tehdä hankinnoista avoimia, jolloin ne joko näkyvät kaikille Liidit.fi-käyttäjille. Suljetuista hankinnoista taas lähetät itse tarjouspyynnöt haluamillesi toimittajille.

Tiimit

Tiimit yhdistävät yrityksen myyjät keskenään. Tiimiin kuuluvat käyttäjät työskentelevät itsenäisesti, mutta myös näkevät toistensa kaupat. Tiiminvetäjä saa nopeasti käsityksen miten myyntiosastolla menee ja milloin kauppoja on tulossa. Toiminto sisältyy Tiimi- ja Huipputiimi-paketteihin.

Tarjoukset

Tarjoukset yhdistävät myyjät ja ostajat. Myyjä voi tehdä tarjouksen suoraan Liidit.fi-palveluun, jolloin se tulee heti ostajan Ostokoneeseen näkyville. Tämän jälkeen myyjä ja ostaja voivat käydä keskustelua tarjoukseen liittyen.

Yritysprofiilit

Yritysprofiili lisää yrityksesi näkyvyyttä ja varmistaa että palveluitasi etsivät asiakkaat löytävät sinut. Voit tehdä myös tarjouksia ja Ostokone-tarjouspyyntöjä yritysprofiilillasi.


Kokeilemalla se selviää:

Tutustu myös näihin kuvauksiin